"Ik wil een betere balans tussen werk en privé”

“Ik wil meer rust”

"Ik wil meer energie"

“Ik wil milder zijn voor mezelf”

“Ik wil voor mezelf opkomen”

“Ik wil voldoening uit mijn werk halen”

“Ik wil durven gaan voor wat ik wil ”

Naar een lifecoach? Ik?

We leggen de lat vaak hoog voor onszelf. We willen graag een goede vriend zijn, een wijze ouder, een begripvolle geliefde, een professionele collega, een zorgzaam kind, een goede buur.... In al deze verschillende rollen komen we onszelf tegen. Want we zijn niet perfect. Dat hoeft ook niet, maar wanneer je steeds weer tegen dezelfde dingen aan blijft lopen voelt dat vervelend. Soms zelfs frustrerend. Je wílt het wel anders doen maar het lukt je niet. Je voelt je afhankelijker dan je wilt zijn en daar heb je last van.

We zijn zelf best in staat om dingen wezenlijk te veranderen. Als je het tenminste graag wil. Met een beetje hulp heb jij weer de regie over je eigen leven.

“Ik heb meer inzicht, overzicht en acceptatie. Ik heb absoluut een goede ervaring met Sanne in dit coachtraject! Heel blij met haar, ik kan haar iedereen aanraden!” 

Anne

Wat levert lifecoaching jou op?

 

  • Meer zelfvertrouwen
  • Milder zijn naar jezelf en anderen
  • Meer energie
  • Meer balans
  • Meer ontspanning
  • Zeggen wat je wilt zeggen

Wanneer je lekker in je vel zit gaat alles beter. Je voelt je goed, je bent meer ontspannen, je geeft je grenzen beter aan, je stelt gezonde prioriteiten en je kunt onderscheid maken tussen wat bij jou hoort en wat bij een ander. Het maakt je milder naar jezelf en naar anderen. Het geeft mij energie om hieraan bij te kunnen dragen.

“Sanne is rustig, heeft steeds nieuwe invalshoeken als ik vastloop en ze is erg positief. Ze wisselt makkelijk van de opdracht naar een vrij gesprek waarin ruimte is om te verdiepen en pakt dan op het juiste moment weer terug naar de opdracht." 

Nathalie

 

Wat gaan we doen?

In een intakegesprek bepalen we samen wat jouw doel wordt voor het coachtraject. Dat kan van alles zijn.  In elk geval iets wat jij graag wilt bereiken, wat positief is en haalbaar. En dan gaan we echt beginnen. Door middel van gesprekken en ervaringsgerichte oefeningen onderzoeken we wat jou tegenhoudt om bij je doel te komen. Soms best confronterend. Als je daar een duidelijk beeld van hebt ga je vervolgens oefenen om de dingen op een andere manier aan te pakken. Dat lukt niet meteen, maar je zult al snel merken dat het beter gaat. En dat voelt goed!

“Ik kom elke keer weer een stukje dichter bij mijn doel. Het geeft me veel rust en zelfvertrouwen omdat ik mijzelf veel beter door Sanne heb kunnen analyseren en er beter mee kan dealen. Ik ga vol goede moed de wijde wereld in met een tas vol tools.” 

Melvin